Samsung-butik börjar brinna

Igår bröt en brand ut i en Samsung-butik i Singapore. Ingen kom till skada men det är ännu oklart vad som orsakade branden.

Under fjolåret brottades #Samsung med självantändande Galaxy Note 7-mobiler. Efter att många mobiler fattat eld tvingades Samsung till sist att återkalla modellen. De gjorde en noggrann utredning och kom fram till att batteriet var boven i dramat. Samsung gick ut med en offentlig ursäkt och satte in ett åttastegstest för att säkerhetsställa att problemet inte skulle inträffa igen.

Det sista Samsung antagligen vill förknippas med just nu är bränder, speciellt eftersom de ska presentera nästa flaggskepp #Galaxy S8 idag. Channel News Asia rapporterar dock att en Samsung-butik i Singapore började brinna igår. Samsung har bekräftat att branden började i en Samsung Experience Store men att ingen kom till skada. Butiken och de kringliggande butikerna stängdes kort efter att branden upptäcktes. Än så länge är det oklart vad som startade branden men butiken kommer vara stängd tills Samsung hittat orsaken till branden.