Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify och Itunes kommer till Windows Store

Under Build-konferensens andra dag presenterade Microsoft bland annat att Itunes och Spotify kommer distribueras via Windows Store-butiken.

Under Microsofts utbildningsfokuserade event för en vecka sedan presenterades Windows 10 S, en bantad version av Windows 10 som endast kör applikationer som finns tillgängliga i Windows Store. För att detta ska bli en framgång krävs det att utbudet av mjukvara i butiken utökas ordentligt, och under den andra dagen av utvecklarkonferensen #Build 2017 visade Microsoft att företaget jobbar på att övertyga fler utvecklare om att satsa på just detta.

En av de första tredjepartsapplikationerna som presenterades under gårdagens presentation var något oväntat #Itunes, Apples kombinerade mediaspelare och innehållsbutik för allt från podcasts till musikköp och mycket mer. Denna har funnits tillgänglig sedan tidigare, men då som en traditionell Windows-applikation där användaren behöver ladda ner en installationsfil och använda Apples inbyggda uppdateringstjänst. Enligt Microsoft ska Windows Store-versionen av Itunes kunna göra allt som den vanliga Windows-versionen kan, inklusive att synkronisera innehåll med anslutna Iphone- och Ipad-enheter, och uppdatering ska ske via Microsofts mjukvarubutik.

Utöver detta ska även #Spotify paketeras för Windows Store, något som dock avslöjats tidigare under det utbildningsfokuserade eventet. Microsoft avslöjade dock inte när de båda applikationerna blir tillgängliga i Windows Store, och det återstår att se hur många traditionella Windows-applikationer som hinner konverteras till Windows Store-versioner innan Windows 10 S gör debut i Surface Laptop som gör entre på den svenska marknaden den 15 juni.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.