Apple släpper Mac OS 10.12.5

Apple uppdaterar operativsystemet Mac OS till version 10.12.5, som erbjuder buggfixar och andra mindre åtgärder.

#Apple har idag släppt en rad uppdateringar till sina operativsystem, och vad gäller #Mac OS släpps version 10.12.5. Liksom övriga uppdateringar som släpps idag är detta en mindre versionsuppdatering som inte verkar innehålla nya funktioner. Istället ligger fokus på buggfixar och andra under ytan-förbättringar.

Enligt Apple åtgärdar uppdateringen bland annat ett problem där ljud fungerade dåligt med USB-hörlurar. Stöd införs också för installation av Windows 10 Creators Update utan skiva med hjälp av Boot Camp. Även musikappen Itunes har uppdaterats till version 12.6.1, också här med buggfixar och prestandaförbättringar.

Uppdateringen är gratis och sker i vanlig ordning via Programuppdatering från Mac App Store.

Kommentarer
3 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.