Avsnitt #193: Tv-program för 8 miljarder kronor

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.

Medan delar av redaktionen är föräldralediga och på semester i Åre samlas Ida Blix och Andreas Eklöv i studion för ännu en vecka med 99mac:s poddradio. Avsnitt 200 närmar sig och det bör ju firas på något sätt.

Veckans ämnen innefattar Apples planer för strömmande video, kommer de släppa något eget lika påkostat som Game of Thrones? Vi pratar också om rykten kring Apple Watch Series 3 och nyligen lanserade flaggskeppet Nokia 8.

Ida håller på med ett test av tangentbord till Ipad Pro och pratar lite om kontakten Smart Connector. Den blev inte den framgång som Apple först målade upp den som. Men kanske finns det hopp för roliga tillbehör än.

Trevlig helg!

Avsnitt: Tv-program för 8 miljarder kronor

Längd 46:07, filstorlek 32,18 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.