Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

LG antyder en färgglad V30 i ny video

I slutet av nästa vecka ska LG presentera vad som antas vara V30, och en nysläppt video antyder att det ska vara en färgglad historia.

LG V10 var en något experimentell flaggskeppstelefon från det sydkoreanska företaget. Den använde en liten skärmpanel högst upp på telefon där notiser och annan kompakt intressant information kunde visas. Det kan låta som en gimmick, men telefonen blev populär och uppföljaren V20 likaså.

Ingen av dessa modeller lanserades på svenska marknaden, till många LG-fantasters förtret. Nu börjar det dra ihop sig till presentation av nästa generations modell som logiskt nog kallas LG V30, och företaget har släppt en video med färgglatt innehåll där avslutningen endast visar logotypen V.

Officiell information om LG V30 saknas, men information från den ständiga telefon-avslöjaren Evan Blass anger att den ska få en skärm på 6 tum av OLED-typ, Snapdragon 835 som systemkrets och 4 GB primärminne att arbeta med. Det interna lagringsutrymmet påstås bli 64 GB stort och kameramodulen ska skryta med 16 megapixels upplösning. Informationen säger inget om det kommer handla om dubbla kameramoduler som är i mode just nu, men om bilderna visar sig stämma blir V30 trendriktig i kameraväg.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Som om detta inte vore nog har herr Blass även läckt en logotyp på vad som kallas LG V30+, vilket antas vara en mer avancerad variant jämfört med grundmodellen. Den ska utrustas med mer primärminne, 6 GB jämfört med 4 GB hos V30, och ökad intern lagringskapacitet på 128 GB. Det verkar dock inte som att V30+ ska utrustas med en större bildskärm än grundmodellen till skillnad från hur Samsung har gjort med Galaxy S8 och Galaxy S8+.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Med tanke på hur många av Evan Blass läckor som har visat sig stämma kan vi nog med ganska stor tillförsikt vänta oss att se LG 30 och V30+ presenteras den 31 augusti.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.