Tile släpper nya modeller – Style och Sport finns nu i Sverige

Nu finns en ny Pro-serie från Tile att köpa i Sverige. Serien bjuder på två modeller, Sport och Style, och har bland annat längre räckvidd och högre volym än föregångarna.

Förra året testade redaktionen en tidigare version av Tile, en liten Bluetooth-tracker som håller kolla på dina prylar. Nu är Tile tillbaka med en ny Pro-serie som består av två modeller, Tile Syle och Tile Sport.

Båda enheterna är slitstarka och vattentäta och bjuder på dubbelt så lång Bluetooth-räckvidd (60 meter) och högre volym än föregångarna Tile Mate och Tile Slim. Högre volym underlättar förstås när du letar efter något du kopplat till din Tile.

Tile Sport och Tile Style riktar sig som namnet antyder till olika målgrupper. Sport är slitstarkare i en mörk skifferfinish med en ram för extra hållbarhet. Style har en champagne-färgad ram och är i övrigt vit. Båda modellerna har ett hål i ena hörnet för att enkelt kunna fästas i nyckelknippor, på väskor eller annat du inte vill tappa bort.

Också Tile-appen (finns i App Store och Google Play) bjuder på några nyheter i samband med de här nya modellerna. Nu finns det en volymkontroll och åtta olika signaler att välja mellan. Användare har önskat möjligheten att leta efter sin Tile utan något ljud alls för att inte väcka övriga familjemedlemmar på morgonen och det är nu möjligt.

Tile Style och Sport finns nu att köpa hos thetileapp.com och hos större återförsäljare. Vid köp av en kostar de båda modellerna 379 kronor, det finns också ett 2-pack för 599 kronor. Två-packet finns med två Style, två Sport eller en av varje.

Läs mer:
Ihere hjälper dig att hitta dina nycklar (test från 2017-06-08)
Tile håller reda på prylarna (test från 2016-07-13)

Frågor?

Båda modellerna finns just nu i testlabbet. Har du några frågor? Passa på att ställa dem i kommentarsfältet nedan.