Avsnitt #195: Dags för tårta

Vi tackar för alla glada tillrop till 99.se, nya loggan och firar med bubbel och tårta. Senare i höst hoppas vi att få fira också med er på olika sätt.

Förra veckan gjorde 99.se smygpremiär i podden, den här veckan är det dags att fira med tårta och bubbel. Vi har fått in mycket kommentarer och känner att vi mestadels fått massor av pepp vi kan ta med oss till det redaktionella arbetet framåt.

Om någon direkt undrar varför podden inte bytt namn nu, så är vår plan att spara på det till avsnitt 200.

Teknikmässan IFA pågår också så vi doppar tårna i den flod av nya prylar som lanseras i samband med den. Fibit och Samsung visar upp nya klockor medan Elgato och Nest släpper nya prylar för det smarta hemmet.

Avsnittet avrundas med en liten genomgång av vad redaktörerna Ida Blix, Amanda Reventlid och Andreas Eklöv har på gång framåt.

För den som vill se hur det ser ut i poddstudion finns det en kort video på vår Facebook-sida, där ni så klart gärna får passa på att gilla oss om ni inte redan gjort det.

Trevlig helg!

Avsnitt: Dags för tårta

Längd 53:51, filstorlek 36,76 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
9 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.