Apple bjuder in till event den 12 september

Nu är det officiellt. Nästa generation av Apples mobiltelefoner presenteras för världen den 12 september.

Ryktena visade sig stämma den här gången. Apple har nu skickat ut inbjudningar till ett event den 12 september. De förväntas presentera nya mobiltelefoner, där förhandsryktena pratar om en flaggskeppsmodell som kallas Iphone 8, men också mer traditionella S-uppdateringar av Iphone 7 och 7 Plus.

Tillsammans med telefonerna kommer uppdateringar av IOS och operativsystemen för Apple Watch och Apple TV.

Inbjudningskortet i år avslöjar inte mycket, Apples logotyp är med i flera färger med orden "Låt oss träffas hos oss". Eventet kommer i vanlig ordning att sändas live via Apples webbplats.

Det här är också Apples första event som kommer att hållas i Steve Jobs Theater på nybyggda huvudkontoret Apple Park.

Är förväntningarna uppskruvade inför Apples event? Vad vill du se?

Kommentarer
27 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.