Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples september-event

99 bjuder in till uppesittarkväll

På tisdag är det dags för Apples septemberevent och det är ju i vissa sällskap större än julafton. Redaktionen planerar en uppesittarkväll du inte vill missa.

Snart är det äntligen dags för årets Iphone-event. Ryktena har cirkulerat i princip ett helt år nu och på tisdag kväll får vi äntligen veta vad som stämmer och om Apple bjuder på några överraskningar.

Självklart vill vi umgås med andra intresserade under kvällen och planerar därför en traditionsenlig uppesittarkväll. Vi börjar försnacket redan nu i den här kommentarstråden och kopplar också relevanta framtida artiklar till samma så att diskussionerna om eventet samlas smidigt på ett ställe.

Livesändning

Redaktionen samlas i studion och direktsänder på vår Youtube-kanal från klockan 18. Vi är också till 99 procent säkra på att vi kommer att direktsända via vår Facebook-sida samtidigt för den som föredrar att kika där. Den första timmen försnackar vi, summerar rykten och drömmer om vad som komma skall. Du kan vara med och prata med oss via chatten. Apple drar igång klockan 19 och då finns vi kvar i rutan och kommenterar kvällens nyheter.

Efteråt bjuder vi på spontana tankar innan vi avslutar sändningen och springer till våra skrivbord och kompletterar nyheterna med alla detaljer vi kan hitta.

Vill du se Apple-eventet direkt från källan hittar du deras livesändning via deras webbplats, eller via appar för IOS och Apple TV. En idé kan ju vara att titta på deras sändning i ett fönster och vår i ett annat, eller ha oss i en annan enhet om möjligt. Det är förstås också fullt möjligt att bara titta på vår sändning.

Discord och IRC

För den som vill chatta finns det två bra alternativ. Dels finns en IRC-kanal med ett gäng trogna besökare. Hur du hittar dit lär du dig via den här forum-tråden. Tillsammans med våra systersajter har vi också en gemensam Discord-server med en 99-kanal som du är välkommen att umgås i. För att skapa dig ett konto besöker du den här länken.

På tisdag smäller det!

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.