Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Digga nya 99.se - bokstavligen

Vi tror stenhårt på användarskapat innehåll och vår nya funktion digga & dissa låter dig styra innehållet på sajten. Du har säkert märkt våra nya "kvällstidningsrubriker" som skapas automatiskt av dom mest populära trådarna just nu.

Rubrikerna uppdateras en gång i minuten och baseras på hur ni användare har diggat & dissat nya diskussioner. Varje användare har en röst per tråd och vi uppmuntrar dig att digga trådar du gillar men försöka undvika att dissa trådar om du inte verkligen tycker att tråden är olämplig.

Rubrikerna påminner om kvällstidningarnas chockrubriker

Varje del av 99.se har sina egna rubriker och skapas från forumen i respektive forumdel. Funktionen digga och dissa kommer snart sprida sig till förstasidan - för första gången är det användarnas åsikter och diskussioner som är förstasidesnyheter.

Digga och dissa direkt i tråden.

Alla diskussionstrådar har även en digga/dissa uppe till vänster där du även kan se den aktuella poängställningen.

Varje tråd har två pilar - uppåt betyder digga.

Du har även möjligen att filtrera forumen så du endast ser trådar som diggats. Idag är det lite onödigt men på sikt är det ett utmärkt sätt att skilja bra trådar från sämre.

Snälla! Tänk efter innan du diggar och dissar! Tanken är att dom mest intressanta och givande trådarna ska sticka ut från mängden, inte att digga upp roliga Loungetrådar eller "kompis digga".

Om du tycker den här tråden är läsvärd kan du göra din första "digg" uppe till vänster!

Kommentera!

Kommentarer
68 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.