Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Cortana lär sig styra det smarta hemmet

Cortana kan nu hjälpa användare att styra sitt smarta hem. Nu kan användare koppla ihop Cortana med bland annat Philips Hue, Nest och Smartthings.

Microsoft utvecklar ständigt vad röstassistenten Cortana kan hjälpa till med vare sig användarna sitter vid en pc eller är ute och rör sig. Förhoppningsvis jobbar mjukvarujätten också på att få ut Cortana till fler länder – Sverige finns inte med på listan över regioner och språk som stöds än.

En spännande nyhet för alla som kan använda Cortana redan nu är att hon precis lärt sig att hjälpa till att styra det smarta hemmet. Via Cortana Notebook, en sorts inställningsmeny för röstassistenten, kan användare nu aktivera integreringar med olika tjänster.

I en ny sektion för det uppkopplade hemmet kan användare nu lägga till Philips Hue, Nest, Smartthings, Insteon och Wink och därefter be Cortana att exempelvis tända en viss lampa eller sänka temperaturen i hemmet.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.