Google Home Mini prissänks

Googles minsta smarta högtalare Home Mini har fått en rejäl prissänkning som stannar året ut.

En trend som verkligen har exploderat i år är högtalare med en integrerad smart röstassistent. Google Home som kom redan förra året fick så sent som i höstas sällskap av det mindre syskonet Home Mini och det något större Home Max.

Under Black Friday-rean prissänkte Google minstingen Home Mini från 49 dollar till 29 dollar. Reapriset är dock här för att stanna, i alla fall året ut. I ett mejlutskick till kunder skriver Google att rabatten på 20 dollar kommer fortsätta gälla mellan 23 november och 31 december så länge lagret räcker.

Google Home Mini har officiellt inte kommit till Sverige, men den finns som gråimport på flera ställen så som Webhallen. Rabatten har inte tillkommit på dessa ställen, vilket inte alls är konstigt med tanke på att det gäller gråimport. Har du planerat en julhelg i något av länderna Home Mini säljs i kan du dock med fördel göra ett riktigt kap.

Planerar du att åka någonstans för att handla teknik du inte kan köpa i Sverige? Vad skulle du kunna tänka dig att åka utomlands för att köpa?

Källa: 9to5google