Vinn fina prylar i vår julkalender

Under alla dagar fram till julafton kommer du kunna delta i och vinna trevliga prylar i vår julkalender, med start 1 december så klart!

Varje år anländer december som ett brev på posten. Vi undrar vad sjutton som hände med resten av året, funderar på om vi faktiskt kommer komma till skott med att handla julklapparna i tid i år och hur fasiken vi ska kunna köpa den där prylen vi suktat efter ett tag när julen har sprängt budgeten fullständigt.

Om du passar in på scenariot ovan kan du potentiellt sett få finansiell avlastning med vår julkalender där du varje dag från den 1:a till 24:e december kan vinna produkter. I samarbete med våra kollegor hos SweClockers och FZ samlar vi här hårda klappar i form av tävlingar och kampanjpriser. Kategorierna för inkluderade produkter innefattar datorhårdvara, spel, smarta hemmet-produkter, tillbehör och mycket mer.

Innehållet bakom varje lucka avslöjas klockan 12:00 varje dag under julkalenderns gilla gång, och den första luckan öppnas alltså otippat nog 1 december. Julkalendern avslutas sedan med ett maffigt sista pris den 24 december. Med det vill vi önska er alla lycka till – och God Jul i förväg!