Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

99 och FZ testar AR-spel

99 och syskonsajten FZ ses återigen i studion – den här gången för att prata om spel med förstärkt verklighet, eller AR som det populärt kallas.

För en dryg månad sedan kollade vi in mobilspel som kostar pengar tillsammans med Calle Johansson-Sundelius från vår syskonsajt FZ. I detta avsnitt spelar Ida och Calle AR-spel och lånar in Andreas för en Android-koll.

Det här med AR-spel är klart störst på IOS. Apple satsar stort på förstärkt verklighet med IOS 11 och AR Kit och det finns flera spel med förstärkt verklighet i App Store. Vi har valt ut fem stycken mobilspel som använder AR på olika sätt och kollar om det gör upplevelsen bättre.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.