Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Slack skrotar Watch-app

Slack är senast i raden av företag som väljer att rationalisera bort en fristående app för Apple Watch till förmån för vanliga notiser.

Sedan tidigare har appar för tjänster som Twitter och Google Maps haft egna dedikerade appar för Apple Watch, men dessa plockades bort till förmån för att låta appar på telefonen skicka notiser till klockan istället.

Slack, meddelandektjänsten som är populär inom företagsmarknaden, gör nu detsamma och offrar den fristående Slack-appen till Apple Watch. Nyheten beskrevs lite diskret i en uppdatering till IOS-appen.

Tack vare notifikationer dyker det fortfarande upp meddelanden på klockan som går att svara på, vilket ändå verkar vara hur de flesta använder Slack och för den delen Twitter på Apple Watch.

Använder du de dedikerade apparna på Apple Watch flitigt, eller har du förlitat dig mestadels på notiser? Dela gärna med dig i kommentarerna!

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.