Hör Ida radioprata om mobiltrender

Nyheter i mobilvärlden är intressant för alla och Ida har därför pratat mobila trender från MWC med flera olika radiostationer.

Det är ytterst få av oss som inte använder en smart telefon av något slag i dagsläget, och när det då presenteras nyheter på området drar det till sig uppmärksamhet från alla håll och kanter. En sådan kant är radioprogrammet P1-morgon som ringde upp 99-redaktionens Ida för att ta tempen på vad som visats upp under Mobile World Congress 2018.

Segmentet där Ida delar med sig av trender från mässan i ett regnigt Barcelona hittar du cirka 2:22:00 in i ljudströmmen. Här pratas det bland annat om hur artificiell intelligens som ska underlätta vår mobila vardag finns överallt på MWC 2018, och att det pratas mycket om 5G men att tekniken sannolikt ligger några år bort i praktiken.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Länk: P1-morgon med Anna Hernek

Idas entusiastiska och hoppfulla filosoferande fångade även intesset hos radioprogrammet Vaken med P3 och P4 där hon pratade med Peter Sundberg om mobiltrender från MWC.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Länk: Vaken med P3 och P4

Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.