Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Android Wear verkar bli Wear OS

Det ser ut som att Googles operativsystem för smarta klockor kommer få sig ett nytt namn. Systemets tidigare namn, Android Wear, var väl inte direkt jätteengagerande eller genomtänkt men är det nya namnet verkligen så mycket bättre?

En uppmärksam Reddit-användare rapporterar att Google i en utvecklarversion av sitt kommande Android-system bytt namn på Android Wear till Wear OS. Förutom det nya namnet har operativsystemet även fått en ny logga format som ett W med Google-färger.

Att plocka bort Android i namnet är ganska logiskt då Android Wear-klockor fungerar på både Android och IOS. Men personligen känner jag att varken namnet eller den nya logotypen är så mycket bättre men det kan också bara vara en vanesak. Det ska dock bli spännande att se om Google använder denna nya profil för att blåsa nytt liv i plattformen eller om de bara kommer köra på som vanligt.

Vad tycker ni om det nya namnet och logotypen?

Källa: Reddit

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.