quizresultat

Resultat: Vad kan du om mobilspel?

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Mobilen har gjort att allt fler av oss har börjat spela spel, men dagens avancerade spel för smarta mobiler har en lång historik. Vi kollade därför förra veckan hur bra koll du har på mobilspel genom åren. Så här långt har 303 personer svarat på samtliga frågor och resultatet fördelar sig så här:

Veckans klurigaste fråga: Långt före Pokémon Go fanns det ett mobilspel som gick ut på att leta kreatur. Vilket?
Rätt svar: Wireless Pets

Långt före Pokémon Go fanns det ett mobilspel som gick ut på att leta kreatur. Vilket?

Veckans lättaste fråga: Att matcha rader av färger är populärt som genre. Följande svenska spel är tveklöst en gigant i genren. Vad heter spelet?
Rätt svar: Candy Crush Saga

Att matcha rader av färger är populärt som genre. Följande svenska spel är tveklöst en gigant i genren. Vad heter spelet?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Bevisligen tror inte Apple på otursnummer för nu är iPhone 13-serien äntligen här och nu skall vi ta en närmare titt på de två telefonerna i Pro-serien.

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.