Nytt Macintoshforum fyller tomrummet efter MacPrat

För några år sedan öppnade fd MacPressen sitt internetforum som samlade en mängd Macanvändare och diskussioner. Efterföljarna har varit många och vissa har lyckats bättre än andra. Nu öppnar Hard Mac Café som landets tredje Macintoshforum.

Igår öppnade Hard Mac Café sina dörrar till ett nytt forum riktat mot Svenska Macintoshanvändare. När detta skrivs har 46 medlemmar registrerat sig och jag misstänker att det blir rätt många fler innan veckan är slut.

Vi har försökt få ordning på vem som egentligen driver forumet och fick svaret att "en pressrelease kommer... vi är ett gäng bakom det hela så vi har inte riktigt hunnit samla oss efter nattens releaseparty!". Namn som Ackiboa, CyberPet, Dr. Blau, Maccis, Macigen och Rastapopoulos finns bland dom tio första registrerade medlemmarna, kända profiler ifrån både MacPrat och MacWorlds internetforum.

CyberPet skriver: "Födelsen kom nog ur sorgen efter MacPrats saliga bortgång och den härliga stämning som det forumet hade. Vi ville väl göra något liknande, men ändå med en liten twist (varav cafe-känslan)"

Hard Mac Café har hittills ett fokuserat på aktiviteter i Baren - kanske ett perfekt komplement till vårt eget livsstilsforum?

Vi önskar nykomlingarna lycka till i fortsättningen!