Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

äntligen fredag!

Upplev världen från en hunds ögon

Se världen genom en Akitahunds ögon när du går genom den lilla staden Odate City i norra Japan. Fruktansvärt gulligt!

I tisdags presenterade Google en nyhet i Google Maps som ska kunna hjälpa personer hitta rätt väg ännu lättare. Förutom den vanliga kartan får du även en navigationsvy med hjälp av kameran. Omgivningen visas direkt på skärmen med pilar och instruktioner lagda ovanpå som förstärkt verklighet. Till hjälp kan du ha en liten räv som visar dig vägen.

Men räven är inte det första djuret som har letat sig in i Google Maps. Odate City i norra Japan ville visa upp sin stad från sina fyrfotade vänners perspektiv. Akitahundarna Ako och Asuka har använts för att skapa en Street View av den lilla staden. Fastän videoklippet skriker allt annat än ”äntligen sommar!” kan vi inte motstå att tipsa om de söta hundarna som guidar dig genom Odate City.

Trevlig fredag!

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.