Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Homepod kommer till fler länder

Den smarta högtalaren Homepod har idag uppdaterats med stöd för Airplay 2, och börjar snart också att säljas i Frankrike, Tyskland och Kanada.

Mjukvaran i Apples smarta högtalare Homepod har idag uppdaterats jämsides med operativsystemen IOS, TV OS och Watch OS. För högtalaren kommer nu tidigare utlovade funktioner så som stöd för uppspelning på flera enheter samtidigt med hjälp av det trådlösa protokollet Airplay 2. Detta ger också möjligheten att sammankoppla två stycken Homepod för att bilda ett stereopar.

Dessutom meddelar Apple att Homepod kommer att börja säljas i Frankrike, Tyskland och Kanada 18 juni. Dessa länder var ganska tidigt ute att få stöd för Apples digitala röstassistent Siri på sina språk, så det är logiskt att de nu står på tur efter engelsktalande länder som USA och Storbritannien. När Sverige får högtalaren är än så länge okänt.

Ska du ta färjan över till Kiel och köpa en Homepod nu när den snart finns med europeisk elkontakt?

Källa: Apple

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.