Fredagsvideo

Hur stora är Samsung egentligen?

Att Samsung är ett stort företag vet de flesta, men hur stora är de? I den här videon får du lära dig det, och mycket mer. Till exempel att Samsung driver ett nöjesfält.

Oj är det redan fredag? Tiden går fort i värmen, och det har blivit dags att önska alla på 99 en trevlig helg genom en kort, underhållande och informativ fredagsvideo.

Den här gången vill vi tipsa om en intressant liten dokumentärfilm på Youtube som handlar om Samsung. Hur stor är den koreanska elektronikjätten egentligen, och vad har företaget för ställning i hemlandet? Det och mycket annat får du reda på här!

Visste du till exempel att Samsung har 490 000 anställda, fler än Apple, Google och Microsoft tillsammans? Eller att Samsung-koncernen har en avdelning som ägnar sig åt militära produkter, eller att de driver ett nöjesfält?

Värt att nämna är att filmen är från 2015, så de senaste årens historia fångas inte här. Ändå väl värt en titt!

Trevlig helg!

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.