99podden: Produkttester hela helgen

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Andreas Eklöv är fortfarande i Japan på semester så Ida och Jakob breder ut sig i studion och pratar om hur det går med testerna av Apples nya produkter. Det kommer bli en fullmatad helg så att testerna kan levereras till er på måndag som utlovat.

Dessutom har Amazon passat på att släppa en lång rad med produkter med koppling till våra allt smartare hem. Vi pratar lite om dessa nyheter och funderar också kring när Amazon tänker ta över Sverige.

Trevlig helg!

Avsnitt: Produkttester hela helgen

Längd 48:09, filstorlek 37,90 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.