#241: Hurra för mobilkameran

Hur har det gått med testerna av Apple Watch Series 4 och Iphone XS? Ida och Jakob berättar i veckans avsnitt av podden.

Den här veckan pratar Ida och Jakob om hur det gått med testerna av Apple Watch Series 4 och Iphone XS Max. Avsnittet avrundas med prat om mobilkameran och hur snabbt den utvecklats på bara några år.

Trevlig helg!

Avsnitt: Hurra för mobilkameran

Längd 1:00:45, filstorlek 83,45 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Läs också

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Ikväll är det dags igen för Apple att hålla låda. Vi har gjort en kort sammanfattning om hur du kan se eventet och vad vi tror att Apple kommer visa upp.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Efter ett kort uppehåll så är Macradion tillbaka med full kraft och idag pratar vi om allt vi hoppas se på eventet som ikväll går av stapeln.

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.