Allt från teknikåret 2018

Dags att ringa ut 2018 med ett sista avsnitt i säsong 2 av allas vår favoritpodd, 99podden. Andreas, Ida och Jakob summerar 99:s teknikår och avslutar med lite önskningar inför nästa år.

Förra veckan kom det sista "vanliga" avsnittet av 99podden för säsong två. Nu avrundar vi året med en årskrönika fylld med tillbakablickar, utvärderingar och som avslutning lite önskningar inför år 2019 som börjar snart.

Andreas, Ida och Jakob står bakom mikrofonerna i studion och utvärderar hur året varit för Apple, Google, Huawei, Oneplus och Samsung, men plockar också upp godbitar från 99:s år och allt vi gjort.

Lite kort får redaktörerna också önska sig något inför nästa år.

Gott Nytt År!

Avsnitt: Allt från teknikåret 2018

Längd 01:06:43, filstorlek 61,43 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
2 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.