diskutera

Framtiden för smarta mobiltelefoner

Har mobiltelefoner blivit tråkiga, och vad finns det på horisonten som skulle kunna vända den utvecklingen? Eller är det helt enkelt dags för nästa stora grej? Diskutera i vårt forum!

Här på 99 pågår det alltid intressanta diskussioner om mobiler och allt runtomkring. En av våra medlemmar har i forumet lyft frågan om eran för smarta mobiler börjar ta slut. Det är @johnh3 som tycker att lanseringarna av nya mobiltelefoner börjar kännas tråkigare jämfört med för några år sedan.

Priserna på de dyraste lurarna har blivit högre, samtidigt som funktioner och prestanda även för lite enklare modeller har tagit ett kliv uppåt. Vad är det egentligen man får nuförtiden av att köpa en mobil för 12 000 jämfört med en för 7 000?

Mobiltelefonerna kommer troligtvis att finnas kvar under överskådlig tid, men kanske kommer uppmärksamheten och intresset för de nya produkterna svalna. Istället kanske de teknikintresserade nyfiket vänder blickarna mot andra saker som kanske på sikt kan ta över allt mer; så som kroppsburen teknologi, AR (förstärkt verklighet) eller helt röststyrda prylar.

Vad tror ni – är de smarta mobiltelefonernas guldålder slut? Diskutera och tyck till i vårt forum!

Kommentarer
17 svar

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.

Idag håller Apple låda och vi trodde att det bara skulle bli Mac men Apple överraskade med AirPods generation tre.

Ikväll är det dags igen för Apple att hålla låda. Vi har gjort en kort sammanfattning om hur du kan se eventet och vad vi tror att Apple kommer visa upp.