Bildläcka på Galaxy S10 bekräftar rykten

Lanseringen närmar sig och nu får vi se bilder som avslöjar i princip allt med Galaxy S10-familjen, åtminstone till det yttre.

Dagarna då vi kunde bli genuint överraskade när en produkt avtäcktes tycks vara förbi, särskilt när det gäller de stora flaggskeppsprodukterna. Samsungs Galaxy S10-familj ska presenteras om blott några veckor, men nu har bilder på telefonerna i sin helhet letat sig ut på nätet. De stora funktionerna det skvallrats om inför presentationen syns alla här.

Bilderna visar upp både den vanliga Galaxy S10-modellen och dess större syskon S10+. Som det skvallrats om tidigare visar bilderna upp att den vanliga modellen får ett skärmhål för en främre kamera medan skärmhålet i S10+ rymmer två främre kameror. Skärmen för den vanliga modellen ska vara 6,1 tum medan S10+ hamnar på 6,4 tum, med andra ord mindre skillnad mellan de två modellerna jämfört med hur det var med S9-familjens motsvarigheter.

Telefonernas baksida visar upp tre kameror, men ingen fingeravtrycksläsare vilket sannolikt innebär att ryktet om en fingeravtrycksläsare baserad på ljudvågor som integreras i skärmen stämmer. Bilderna visar tre olika färger för telefonerna i form av vitt, svart och grön. Den billigare instegsmodellen Galaxy S10E, som inte visas i bilderna, väntas också komma i en gul färg.

Källa: 9to5google