Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple ber om ursäkt för Facetime-buggen

Gruppsamtal-buggen med Facetime har fått vanligtvis tystlåtna Apple att be om ursäkt. De tackar familjen som först rapporterade buggen och ska se över sina rutiner för att snabbare reagera på den här typen av rapporter från vanliga användare.

Förra veckan kom rapporter om en otrevlig bugg med Facetime gruppsamtal. Buggen gjorde det möjligt att höra ljud och till och med se video från uppringda personer utan att de svarat på samtalet. Apple tog bort funktionen från sina servrar och lovade en fix.

Nu har företaget också gått ut med en ursäkt. Familjen som först upptäckte buggen får tack och Apple säger att de ska se över sina rutiner för att snabbare fånga upp och lyfta den här typen av ärenden till rätt personer internt. I uttalandet skriver Apple också:

Vi vill försäkra våra kunder om att så fort våra ingenjörer blev uppmärksammade på detaljerna nödvändiga för att återskapa buggen, stängde de ned Facetime gruppsamtal och började arbeta på en lösning.

Facetime fungerar just nu endast mellan två parter och den delen av tjänsten är säker att använda. Apple säger att det ska komma en fix för gruppsamtal-buggen den här veckan i form av en mjukvaruuppdatering.

Hur tycker du att Apple hanterat det här ärendet? Berätta i kommentarerna.

Läs också:
Apple tar bort gruppsamtal via Facetime för att fixa allvarlig bugg

Kommentarer
21 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.