Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Företaget bakom Kronaby begärs i konkurs

Anima, det Malmö-baserade företaget som ligger bakom de smarta klockorna i Kronaby-familjen, begärs nu i konkurs rapporterar Sydsvenskan.

Marknaden för smarta klockor innehåller betydligt fler aktörer än Apple och Samsung som tenderar att få all uppmärksamhet. Kronaby är inte bara en av dessa konkurrenter utan även något så ovanligt som en svensk aktör, från Malmö-baserade Anima.

Läs också:
Vi som har Kronaby-tråden
Kronaby har bevisligen inte lyckats nå ut till tillräckligt många konsumenter som är sugna på något annorlunda då företaget nu begärs i konkurs enligt rapport från Sydsvenskan.

Anima bildades av tidigare Sony Mobile-anställda och det kännetecknande för företagets smarta klockor är att de är så kallade hybridklockor, där en traditionell klocka kompletteras av enklare smarta funktioner.

Just denna hybridegenskap gav upphov till diskussioner i 99:s forumtråd om Kronaby-klockorna, där ena lägret hävdar att klockorna inte får kallas smarta med så enkla funktioner medan andra lägret menar att det är fullt tillräckligt och att de önskar mer av sin smarta klocka. Var står du i frågan?

Källa: Sydsvenskan (betalvägg)

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.