Samsung lockar med sin vikbara telefon inför nästa veckas event

Nästa vecka kan du se Samsung Unpacked tillsammans med oss på 99. Och vilket event det ser ut att bli! I en ny reklamfilm visar Samsung upp något som för tankarna till deras vikbara telefon Galaxy F.

Reklamsnutten heter "The Future Unfolds" och handlar om nästa veckas event, Samsung Unpacked där vi mest troligt får se nya Samsung Galaxy S10-familjen – men kanske är det inte allt. Klippet avslöjar inte särskilt mycket, men texten åker runt vad som ser ut att vara en vikbara yta – en referens till Samsungs Galaxy F som vi bara fått se glimtar av hittills.

I november förra året visade Samsung upp en skärmteknik de kallar för Infinity Flex. De demonstrerade tekniken med en 7,3-tums flexibel skärm som kunde vikas på mitten. Enheten gick från att vara en platta till en mobil i storlek. Samsung sa att de behövt uppfinna nya material och tänka om helt kring skärmar för att få fram tekniken.

Tillsammans med Google arbetar Samsung på att utveckla en ny mjukvaruplattform med stöd för två gränssnitt, ett för när enheten är öppen och ett för när enheten är stängd.

Med den nya reklamfilmen i åtanke verkar det troligt att vi får veta mer om Galaxy F redan den 20 februari.

Se Samsung Unpacked tillsammans med oss

Det finns fortfarande möjlighet att komma och se på Samsung Unpacked tillsammans med 99 och våra kollegor på SweClockers och FZ nästa vecka. Vi bjuder in till ett event på Scandic Downtown Camper i Stockholm med start klockan 18:00. Vi kommer bjuda på dryck, plockmat och tilltugg och inleda kvällen med mingel och försnack. Sedan tittar vi tillsammans på Samsungs livesändning (från San Francisco) som drar igång klockan 20.

Det finns ett begränsat antal platser och om du kan och vill komma bör du hämta en biljett på Eventbrite.

Du kan läsa mer om eventet här.

Kvällen är en del av ett betalt samarbete mellan Geeks och Samsung, i regi av 99, FZ och SweClockers.