MWC 2019

Lenovo visar portabel skärm med USB-C

Lenovos nya bärbara bildskärm är på 14 tum och ansluts med USB-C. För den som letar en extra skärm till sin Ipad Pro eller bärbara dator kan den vara ett smidigt alternativ.

Anslutningen USB-C fortsätter sin långsamma vandring mot att bli dominerande branschstandard, och under årets MWC-mässa är kontakten inte längre någon ovanlig syn.

Lenovo visar under mässan upp en ny portabel bildskärm på 14 tum, som ansluts med just USB-C. Thinkvision M14 heter den, och har en standardupplösning på 1920 x 1080 pixel. Den väger cirka 600 gram, och verkar på så vis vara ett smidigt alternativ för den som är ute efter en extra skärm att ta med.

Skärmen har inget eget batteri, så all ström måste komma från huvudenheten. Däremot finns stöd för vidarekoppling, så att din Android-mobil eller Ipad Pro kan ladda samtidigt som skärmen är ansluten.

Lenovo gör Thinkvision M14 tillgänglig till sommaren och priset blir 249 dollar. Det motsvarar ungefär 2 500 kronor men när den börjar säljas i Sverige är – som så ofta under MWC – okänt.

Läs mer:

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.