IKEA satsar på belysning och högtalare med Sonos

De båda företagen ska visa upp nyheter på ett event i Italien under namnet Symfonisk. Någon form av högtalare och belysning lär vara att vänta.

IKEA har gått ut med att företaget ska presentera det senaste i sin satsning på att förena IKEA-hemmet med det smarta hemmet, och partner i den senaste satsningen är ljudföretaget Sonos. Satsningen kallas Symfonisk, vilket av pressmeddelandet att döma är en produktfamilj fokuserad på ljud och belysning.

Mer specifikt verkar det handla om produkter som kombinerar både ljud och belysning. De nya produkterna ska visas upp under öppet hus-dagar i Milano i Italien där besökare ska kunna uppleva FEEL HOME-utställningen mellan den 9 till 14 april.

Björn Block, områdeschef för IKEA Smart Home, avslutar pressmeddelandet med följande uttalande:

"För IKEA handlar det smarta hemmet inte om prylar utan om att göra livet hemma bättre genom att skapa en bättre atmosfär, ge dig möjligheten att leva ett bekvämare liv och få dig att känna dig säker. Samarbetet med Sonos är ett bra exempel på detta där högkvalitativt ljud till vettigt pris kombineras med snygg design i en produkt som vi hoppas letar sig in i många människors hem".

I april kommer vi alltså veta mer om denna välljudande lampa från IKEA och Sonos, och för er som råkar befinna er i Milano vid den här tiden är det ett ypperligt läge att be om att få höra Loa Falkmans Symfonin spelas. Själva produkten väntas nå hyllorna i augusti, men det är inget som nämns i pressmeddelandet.

Källa: IKEA Newsroom

Kommentarer
4 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.