Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple har registrerat sju nya MacBook-datorer

För att få sälja sina produkter i Ryssland och kringliggande länder måste Apple i god tid registrera dessa hos EEC (Eurasian Economic Commission).

Nu har sju nya MacBook-datorer registrerats i databasen och vilka modeller det rör sig om framgår tyvärr inte. Modellnamnen som har registrerats är A2141, A2147, A2158, A2159, A2179, A2182 och A2251. Samtliga modeller är beskrivna som bärbara enheter och många tror att det rör sig om uppdaterade versioner av MacBook och MacBook Air.

Vi lär inte se några nya datorer nu under sommaren utan enheterna som registrerats ovan kommer med största sannolikhet visas upp när Apple håller låda i september.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.