Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPadOS 13 låter dig ha fler ikoner på hemskärmen

Idag släpptes iPadOS 13 beta 5 till utvecklare och en efterlängtad nyhet som Apple inte nämnde på WWDC dök upp.

I den nya betan går det nu att få plats med lite fler ikoner på hemskärmen och i inställningar går det att välja på 4x5 eller 6x5. Ikonerna blir mindre och personligen så ser det betydligt bättre ut.

Om du kopplar en mus till din iPad så går det nu att göra den cirkelformade muspekaren lite mindre. Och i Safari går det nu äntligen att öppna flikar i nytt fönster igen och volymikonen har gjorts lite smalare. På iPhone får vi även haptic feedback när volymen är på max eller när den är helt sänkt. Tar du en skärmdump och råkar komma åt volym upp eller ned samtidigt så tas inte volymikonen med i skärmdumpen.

iOS 13 beta 5 och iPadOS beta 5 bör komma som publik beta inom ett par dagar.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.