Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Music kommer som publik beta på webben

Apple Music kommer nu bli tillgängligt på webben för dess prenumeranter. I dag lanserar Apple en efterlängtad funktion och det är att komma åt sin musik genom vilken webbläsare som helst

Nu verkar Apple ha förstått att det finns en efterfrågan på att kunna komma åt sin musik genom vilken webbläsare som helst.

Tjänsten är tillgänglig för alla användare i hela världen. Det är bara att besöka beta.music.apple.com och logga in med sitt Apple-ID.

Tjänsten innehåller samma funktioner som vi är bortskämda med i Apparna men även funktionerna så som att ditt eget bibliotek synkroniseras om det är påslaget.

Än så länge går det inte att skapa ett medlemskap i Apple Music på webben utan du måste ha skapat prenumerationen i appen för att kunna aktivera den på hemsidan.

Via: TechCrunch

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.