Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Så påstås nästa iPad Pro se ut

Vi fick ingen ny iPad Pro i höstas och undertecknad hoppas verkligen på att början 2020 ger oss en ny iPad Pro med flera nya funktioner.

Onleaks eller Steve H. McFly som den erfarne Apple-läckaren egentligen heter är i farten igen och påstår sig nu ha renderingar som visar hur nästa iPad Pro kommer att se ut. När det kommer till formfaktor och design så kommer det inte skilja sig från förra årets modeller men däremot på baksidan så ser vi samma trippelkamera som iPhone 11 Pro har.

iPad Pro 11" påstås ha en metallbaksida precis som nuvarande modeller men 12,9-tummaren ska enligt Onleaks istället ha en baksida av glas likt iPhone 11 Pro. Enheterna påstås komma någon gång under våren och vad dessa härliga enheter kan tänkas kosta återstår att se. Undertecknad hade även velat att nästa generations iPad Pro får Dolby Atmos och en skärm med högre Hz.

Som alltid ska dessa rykten tas med en grävskopa salt och om detta är den slutgiltiga designen återstår att se.

Källa: iGeeks

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.