Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Schweiz klockindustri är omsprungen av Apple Watch

Att Apple Watch blev en succé är det nog ingen som säger emot, och nu får urmakarna i Schweiz erkänna sig besegrade av Apple.

Det är Strategy Analytics som har kommit fram till att Apple sålde hela 31 miljoner klockor under 2019 medans de schweiziska urmakarna sålde 21 miljoner klockor. De kan även konstatera att det är äldre personer som väljer en vanlig klocka medans de lite mer ungdomliga slår till på en Apple Watch.

Försäljningen för bolag som TAG Heuer, Swatch och liknande minskade med 13 procent under 2019 medans Apples försäljning av Apple Watch ökade med 36 procent under samma period. Det ska bli intressant att se hur Apple Watch kommer att utvecklas under de kommande åren, men vi gissar att Apple kommer fortsätta satsa på hälsa och medicin vilket ser ut att vara helt rätt spår. Om undertecknad får drömma lite så hade de gärna fått släppa en rund modell också för att sluta cirkeln.

Via Teknikveckan

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.