Fler detaljer kring designen på iPhone 12 Pro Max

En ny skiss av iPhone Pro Max har dykt upp och Max Weinbach visar upp en 3D-printad version i en YouTube-video. Vilket visar en miniatyr av iPad Pro precis som rykten talat för.

Mer detaljerat kan vi även se att den är tunnare än iPhone 11 Pro Max, från 8,1 mm till 7,4 mm, har en mindre flärp och har de kantiga sidorna det ryktats om och som vi längtat tillbaka till sedan iPhone 5.

Den visar sig också vara lite bredare och längre för att rymma en 6,7-tums OLED skärm samtidigt som ramen runt skärmen krymper med hela 40%, 1,5 mm till 2,5 mm per sida. Kamerabumpen blir lite tjockare för inte linserna ska sticka ut och linserna blir dessutom större och bumpen har 3 linser och en LiDAR-sensor precis som nya iPad Pro.

Mer oväntat ser det ut som att SIM-koret har bytt sida och en märkning som liknar uttaget för en smart connector som också hittas på dagens iPad.

Vi brukar kunna se dessa läckta skisser våren innan release, eftersom det är de ritningar som tillbehörstillverkare får för att kunna ha sina skal och andra tillbehör klara vid release. Det skvallrar lite om att Apple inte ligger så långt efter i planeringen och att vi kanske slipper vänta in i nästa år för vår nästa ögonsten.

iPhone 12 ryktas kommer i fyra varianter, denna Pro Max med 6,7-tums skärm, två 6.1 tummare (en vanlig och en Pro) och en mindre med 5.4 tum. Det sägs också att mobilerna som kommer i höst har stöd för 5G.

Källa: 9to5mac