Ny funktion: Kalender

<center><IMG SRC=http://www.99mac.com/nyhetsbilder/kalender.jpg></center>

99mac kan idag stolt presentera en kalenderfunktion, helt integrerad i det befintliga forumet. Redan nu finns en hel del större evenemang inlagda, och våra medarbetare kommer kontinuerligt lägga in spännande evenemang och händelser i kalendern. Dessa så kallade publika evenemang markeras med grön text, och är tillgängliga för samtliga medlemmar.
Du kan själv lägga in egna aktiviteter, genom att klicka på "Privat aktivitet"-knappen. Aktiviteter som du lägger in kommer att markeras med röd text, och endast vara synliga för dig själv.

En annan rolig funktion i kalendern är att ett stort antal medlemmars (endast medlemmar som angett sitt födelsedatum i sin profil) födelsedagar finns utlagda. Dessa markeras med svart text. Nu kan du redan i förväg se när och hur många år dina vänner fyller.

Vi kommer förhoppningsvis inom kort även integrera kalendern med vår gamla iCal-kalender. Förhoppningen är att dessa per automatik ska synkroniseras.

Kalendern finns på adressen;
http://99mac.com/forum/calendar.php

Från och med i morgon så kommer den förhoppninsvis även bli tillgänglig via det nya flikbaserade navigationssystemet som sakta börjar ta form. Posta gärna synpunkter/tips på vilka evenemang och händelser som vi ska lägga upp i den nya kalender.

/M