Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Förbeställ Disney+ och få rabatt

Disney+ börjar närma sig lansering här i vårt avlånga land och nu går det att förbeställa tjänsten och spara lite pengar.

Det är den 15 september Disney+ kommer till Sverige och från och med idag går det att förbeställa streamingtjänsten och få rabatt. På Disney+ kommer det finnas material från Disney, #Pixar, #Marvel, Star Wars och National Geographic och ett abonnemang kommer att tillåta att man tittar på fyra olika enheter samtidigt. Precis som på andra streamingtjänster kommer materialet gå att ladda ned och titta på offline och en app till Apple TV kommer att finnas vid lansering.

Erbjudandet som #Disney+ nu har är att om man köper ett år på en gång betalar man 590 kronor istället för 689 kronor som det normalt kostar. Erbjudandet gäller fram till 2020-09-14.

Vill du läsa mer om tjänsten och ta del av erbjudandet kan du göra det på Disney's hemsida.

Källa: Disney

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.