Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Epic Games stämmer även Google

Epic Games fortsätter sin Battle Royale mot jättarna och lämnar in en stämningsansökan även mot Google.

Efter att ha utmanat Apple så återupprepade Epic Games samma aktion mot Google genom att bryta mot Googles regler för Play Store och erbjöd en direktbetalning som kringgick Googles avgifter. Efter att Google tagit bort Fortnite från Play Store så visade det sig att Epic Games även hade en förberedd stämningsansökan mot Google. I denna stämningsansökan handlar det om Googles monopol på betalningar i Play Store och att alla appar från Play Store använder sig av dess betalningssystem för in-app köp.

Till skillnad mot iOS kan man installera Fortnite på Android genom Epic Games hemsida. Epic Games påpekar även att Google har sett till att nedladdningar utanför Play Store är ”omständiga”. I stämningsansökan mot Apple valde Epic Games att håna Apple genom att utnyttja deras gamla reklamfilm ”1984”. Medans i denna stämningsansökan väljer dom att ge sig på Googles gamla motto; ”Don’t Be Evil”. Grovt översatt skriver Epic Games:

”Tjugotvå år senare har Googles motto nästan blivit en eftertanke och de använder sin storlek för att göra onda saker mot konkurrens, innovatörer, kunder och användare på en marknad de växt till att monopolisera.”

Via: The Verge

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.