Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Analytiker: Apples användare mer benägna att betala för musikstreaming

Spotify har varit med i branschen länge och satte ribban när de lanserade sin streamingtjänst och frågan är hur länge de är herre på täppan?

Analytikern Gener Munster som arbetar på analysfirman Loup Ventures har utfört en studie för att se vilken streamingtjänst som lyckas konvertera sina användare till betalande i snabbast takt. De kom fram till att Apple lyckas få sina kunder att betala för Apple Music i 2,5 gånger så hög utsträckning som sin rival Spotify.

Detta kan såklart bero på att Spotify har ett mer attraktivt gratisalternativ än vad Apple har men även att Apple Music är mer integrerat i iOS som är till fördel för Apple-användare. Gene säger även att Apple-användare generellt har lite mer pengar i fickan i större utsträckning än Android-användare och har därför inga problem att betala för ett abonnemang:

“We believe this faster conversion is driven by consumers valuing integrated experiences, which Apple’s ownership of iOS provides. Separately, iOS owners have more disposable income than the average Android owner, which also plays into paid subscriber adds.”

När det kommer till tillväxt så kom de fram till att under juni månad låg Apple Musics tillväxt på 10 procent medans Spotify låg på 6 procent. Med det sagt så har Apple Music en lång väg kvar för att komma upp i lika många betalande kunder som Spotify idag har. Apple Music har i skrivande stund 82 miljoner betalande kunder och Spotify ligger på 138 miljoner betalande kunder.

Källa: Loup Ventures, via UberGizmo

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.