Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper Golden Master för iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 och tvOS 14

Något oväntat så släpps uppdateringar till alla våra enheter redan imorgon och utvecklare får den slutgiltiga uppdateringen redan ikväll.

Under eventet ikväll avslöjade Tim Cook att nästa version av våra operativsystem förutom macOS släpps redan imorgon. Så under kvällen har Golden Master rullats ut till alla utvecklare och publika betatestare. iOS 14 kommer bjuda på bland annat widgetar på hemskärmen och kommer stödjas för iPhone 6S och senare, iPadOS 14 stödjer iPad Air 2 och senare och watchOS 7 stödjer Apple Watch Series 3 och senare. Följ oss på 99mac så kommer vi se till att hålla er uppdaterade när versionerna släpps till allmänheten.

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.