Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple presenterar M1-processorn

Apple presenterar världens första Apple Silicon-chip och namnet blev M1. Chippet kommer att baseras på 5-nanometerstekniken.

Apple presenterar sitt intåg i Apple Silicon med chippet M1. Chippet kommer baseras på 5-nanometerstekniken precis som chippet till iPhone 12 och iPad Air. Apple berättar att den har världens snabbaste processorkärna och kommer att ha åtta kärnor med fyra högeffektiva och fyra högpresterande kärnor.

Den kommer att vara kompatibel med både Thunderbolt och USB 4. Processorn kommer även ha världens snabbaste integrerade grafik med åtta kärnor. Chippet kommer att innehålla en sextonkärnig neural engine.

Artikeln uppdateras löpande...

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
17 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.