Vi testar stilren 3-i-1-laddare från Belkin

Allt fler av våra prylar behöver laddas och för att slippa tre olika laddare på skrivbordet så finns idag en hel del smarta lösningar för detta.

Belkin Boost Charge 3-i-1-laddningsdocka är just en sådan smart och stilren lösning som låter oss ladda vår iPhone, Apple Watch och AirPods samtidigt så vi slipper sladdar och ångest på hela skrivbordet.

Design

Belkin Boost Charge är en av de snyggaste 3-i-1-laddarna vi har testat på marknaden och den pianolackade ytan är ett fint tillskott. All laddning sker trådlöst så för att använda denna laddare krävs en iPhone med stöd för Qi-laddning. Mobilen placeras stående i laddaren och vi har även en dedikerad laddare för vår Apple Watch och bakom den finns en mindre Qi-platta där våra AirPods kan laddas. På baksidan kopplar vi in laddsladden och tyvärr så måste vi använda deras egna laddare som följer med i kartongen, här hade det varit bättre med USB-C.

Användning och effekt

Tack vare lutningen och gummimattan är det supersmidigt att placera vår iPhone rätt på laddaren varje gång och den står stadigt hela tiden. Värt att nämna är att gummiytan samlar på sig bra med damm och är en utmaning att få bort då dammet mer eller mindre sitter fast på ytan. Vi får ut 7,5W till vår iPhone och att den står upp är en stor fördel så vi enkelt kan läsa notiser eller se snabbt vem som ringer oss. Apple Watch-laddaren är i liggande läge så sängbordsläget aktiveras när vi lägger den på laddning. Laddplattan som är placerad bakom Apple Watch-laddaren ger oss en laddning på 5W. Belkin Boost Charge 3-i-1 klarar även av att ladda vår iPhone om den har ett skal så länge det inte är tjockare än tre millimeter.

Sammanfattning

Belkin Boost Charge 3-i-1-laddningsdocka är riktigt snygg och gör sig perfekt på sängbordet eller kontoret. Att telefonen står upp är även mer tacksamt än vad vi först trott och vi missar nu inga notiser eller samtal medans vi arbetar och telefonen laddas. Laddaren har en fin tyngd och känns exklusiv tack vare den pianolackade ytan men gummiytan är en riktig dammsamlare. Belkin Boost Charge 3-i-1 går att köpa hos Apple och kostar i skrivande stund 1 390 kronor.

➕ Fördelar

  • Snygg design

  • Skönt att kunna ladda tre enheter

  • Bra med stående läge på iPhone

➖ Nackdelar

  • Kanske lite dyr

  • USB-C istället för egen laddare hade varit att föredra

  • Gummiytan är svår att göra ren från damm

Belkin Boost Charge 3-i-1 finns att köpa hos Apple.