Mellandagsrean är här — håll er hemma!

2020 har inte bliv­it något van­ligt år och årets mel­landagsrea blir ock­så annor­lun­da — så pass att vi upp­ma­nar alla läsare att försö­ka hål­la sig hem­ma.

Först och främst ett stort tack till alla läsare för feed­back kring årets mel­landagsrea som onek­li­gen blir annor­lun­da. Alla tar i år ett tungt ans­var och mån­ga av oss tvin­gas sit­ta sep­a­r­erade från sina nära och kära i jul.

För dem som sit­ter isol­er­ade och vill pas­sa på att göra till­varon åtmin­stone lite roli­gare har vi tag­it fram erb­ju­dande på allt från bräd­spel och hemelek­tron­ik till kök­sred­skap för att förhopp­n­ingsvis kun­na bidra till att höja stämnin­gen där hem­ma.

Ta mig till Web­hal­lens dig­i­ta­la mel­landagsrea!

Tips för en säk­er mel­landagsrea

Även om våra fysiska butik­er håller öppet, med skärp­ta restrik­tion­er, rek­om­mender­ar vi alla som kan att stan­na hem­ma och son­dera våra erb­ju­dande i lugn och ro online. Här är några ytterli­gare tips för hur vi kan köra årets mel­landagsrea extra säk­er (oavsett butik).

  1. Beställ varor online från web­bu­tik­er istäl­let för att besö­ka fysiska butik­er

  2. Boka hem­lever­ans (Web­hallen erb­jud­er flera oli­ka alter­na­tiv för hem­lever­ans)

  3. Har du beställt paket till ombud försök att häm­ta ut paketet på tider med min­dre köer

Vi imple­menter­ade redan i hös­tas skärp­ta rik­tlin­jer och restrik­tion­er för att hål­la både våra medar­betare och er kun­der säkra under pan­demin. Här kan ni läsa mer om hur vil­ka åtgärder vi tag­it hit­tills och notera att dessa upp­dat­eras löpande efter nya direk­tiv från våra myn­digheter.

Shop­pa säk­ert och God Fort­sät­tning till er alla!