Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gurman: MagSafe och SD-läsare kommer tillbaka till MacBook Pro

Många är vi som än idag saknar alla portar som fanns på MacBook Pro innan de gick över till USB-C men det kan det bli ändring på.

Bloombergs Mark Gurman twittrade ut idag att de nya, kommande MacBook Pro-modellerna på 14- och 16 tum kommer att glädja många. Han skriver att SD-korts läsaren kommer att komma tillbaka och även så MagSafe. Han skriver även att Touch Bar kommer att försvinna vilket vi på redaktionen är tacksamma över. Touch Bar blev aldrig den succén som man kanske hade hoppats på utan många användare världen över saknar de fysiska knapparna.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Han skriver även att Apple planerar att implementera Face ID i datorerna samt SIM-kort så vi kan skaffa ett abonnemang och komma ut på nätet oavsett var vi befinner oss. Dessa två funktioner skall dock inte komma i nästa generation MacBook Pro utan kommer att dröja.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.