Zuckerberg sa åt sina anställda att Facebook borde ”orsaka smärta” för Apple

Mark Zuckerbergs ilska mot Apple fortsätter läcka ut till media och det verkar inte som att han kan lita på att sina anställda håller det hemligt heller.

Mark Zuckerberg och Facebook känner sig mer och mer pressade med Apples senaste iOS 14.5 och dess integritetsskyddande inställningar. När Tim Cook senast släppte ett tal om hur viktigt det är för användare att få styra själva över sin data och samtidigt beskyllde plattformar så som Facebook för att ha stor skyldighet till upploppen i Washington DC.

Nu har rykten från inre källor skvallrat om Zuckerbergs växande ilska mot Apple. Han ska tydligen ha sagt att Facebook borde ”orsaka smärta” för teknikjätten till sina anställda under ett möte. Hur detta skulle gå till förtäljer inte skvallret men det ska bli intressant att följa vilka steg Facebook kommer att ta framöver.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.