Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte:

En 15 tums MacBook Air kan släppas i framtiden

En helt ny storlek för MacBook Air kan ligga på ritbordet hos Apple men det verkar inte som att det blir av under kommande uppdatering.

Bloombergs Mark Gurman skrev nyligen om att Apple har haft en MacBook Air med femton tums skärm i åtanke. Dessutom att en uppdatering av den kända datorn kan ske där skärmkanter kommer att krympa tillsammans med hela den bärbara datorn. Den ryktas även få en ny typ av MagSafe-port och kan släppas så tidigt som under andra halvan av året eller våren 2022.

Just den generationens MacBook Air kommer dock att behålla skärmstorleken 13,3 tum som varit det största man kunnat få med modellen. Det Gurman skriver är att Apple har planerat en MacBook Air med femton tums skärm men att den inte kommer släppas under denna uppdatering. Det är åtminstone en gnutta hopp för alla som hoppas på en större MacBook Air i framtiden.

Via: Macrumors

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.