Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte:

Fler rykten talar för uppdatering av MacBook Pro-modeller i år

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Även Digitimes skriver nu att Apple planerar en uppdatering av båda MacBook Pro. Den mindre modellen kommer att få större skärm tack vare att skärmkanter krymper och kommer för första gången erbjudas med fjorton tums skärm. Även storebror kommer att få tunnare skärmkanter men kommer att stanna på sina sexton tum. Som tidigare rykten sagt kommer vi att återfå SD-läsare, HDMI-port och en ny variant av laddningsporten MagSafe.

Det återkommande men spännande är att båda modellerna kommer att få en ny skärmteknik i form av Mini-LED. Det skulle kunna betyda högre ljusstyrka och bättre kontrast. Digitimes hävdar att de nya skärmarna tillverkas exklusivt av Radiant Opto-Electronics. Rykten om fortsätter peka mot att dessa kan lanseras under andra halvan av detta året och skulle antagligen få en uppdatering av Apple Silicon samtidigt.

Via: Macrumors

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.